• Unisto Sicherheitsplomben

    Cele mai înalte cerințe pentru mărfurile dvs.: sigilii de securitate Unisto 

  • unisto-sustainable-security-safebags

Cea mai inalta calitate de 90 ani - sigiliile Unisto

Sigiliile Unisto sunt destinate marcarii si asigurarii celor mai diferite bunuri de transport. Sigilare containere, saci, duty-free trolleys, cutii, stingatoare de incendii, contoare de gaz, contoare de apa si contoare de curent sunt astfel protejate de manipulare/acces neautorizat la marfa. Sigiliile ajustabilesigilii de lungime fixasigilii tip lacat Padlock’s, sigilii bolz conforme cu ISO 17712:2013, sigilii electronice si sigilii pentru contoare garanteaza o protectie la cel mai inalt nivel impotriva manipularilor/tentativelor de acces neautorizat la marfa si raspund celor mai diferite nevoi ale clientilor. Cu creativitate si putere de inovare sunt dezvoltate mereu noi modele de sigilii, solutii destinate optimizarii proceselor clientilor nostri care activeaza in domenii precum companii aeriene/cateringposta si servicii de curierat rapid, banci si firme de transport de valorichimie/pharmaenergie, transporturi und comertul cu amanuntul. Originalitate, securitate, valenta si comunicare sunt si acum, dupa mai mult de 8 decenii reperele solutiilor de sigilare Unisto.

Companii aeriene

Indiferent dacă este vorba despre cărucioare pentru transportarea mâncării sau a articolelor scutite de taxe, cutii metalice, truse de prim-ajutor sau sisteme suprapozabile de catering, noi vă oferim soluția optimă de sigilii de siguranță, adaptată perfect aplicațiilor respective din sectorul dvs. industrial. 

Link

Chimie / pharma

Siguranța, inovația și cele mai înalte cerințe de calitate ale produselor au prioritate primordială în industria dvs. Printr-o gamă largă de sigilii de siguranță de primă clasă, contribuim major la oferirea unui suport semnificativ. Soluțiile noastre sunt utilizabile pentru toate aplicațiile specifice industriei, cum arfi butoaiele, sacii etc. 

Link

Servicii postale & curierat 

Grija fata de bunuri precum gestionarea acestora, asigurând faptul că ajung intacte și neatinse la destinația corectă, sunt cele mai mari provocări cărora trebuie să le faceți față pentru a vă mulțumi clienții. Noi vă asigurăm procesul logistic și de transport, oferindu-vă sigilii de securitate pentru containere, plicuri securizate din plastic pentru transportul corespondenței și al coletelor, dar si sigilii pentru cutii din plastic dar și pentru cutii de carton.  

Link

Banci / transport de bani si valori

Pentru toate băncile, furnizorii de numerar și de servicii de transport valori care se confruntă cu cerințe sporite de securitate. Dezvoltăm și producem soluții de sigilare pentru a vă proteja valorile împotriva accesului fraudulos în timpul tranzitului. Cu noi puteți deplasa la un nivel sporit de securitate al operațiunilor dumneavoastră, numerar și documente confidențiale. 

Link

Trasport

Indiferent dacă mărfurile dvs. sunt transportate prin transport feroviar, rutier sau maritim, gradul înalt de siguranță este esențial. De aceea, îndeplinim toate standardele cunoscute și recunoscute internațional, precum ISO 17712:2013, însă și prevederile vamale locale. 

Link

Energie

Sigiliile noastre de securitate evidentiaza clar accesul neautorizat la componentele sistemului si previn ca consumul de energia electrica, gaz sau apa sa treaca necontorizat. Firma de distributie se poate asigura de faptul ca bransamentele sunt corect facute si ca nu a existat un acces neautorizat. Independent de faptul ca vorbim de Smart Meter, contoare de energie electrica, apa sau gaz: in portfoliu noastre de produse avem solutii pentru cele mai variate aplicatii si modele de contoare.  

Link

x

Newsletter

Subscribe to our newsletter